De herfst is nu echt gestart! Hoogste tijd om u voor te bereiden op dit prachtige jaargetijde. Met ons ruime assortiment tuinmachines ruimt u bladeren, snoeisel, maaisel of vuil moeiteloos op. Gelukkig heeft Bonenkamp op heel veel Stihl producten aantrekkelijke aanbiedingen!

Bladblazers

BGA 45
Accubladblazer met geïntrigeerde accu
€ 129,-

De BGA 45 blaast oppervlakken tot 200m2 snel en gemakkelijk schoon. Amper 2 kg weegt deze machine, die net als de andere machines uit deze reeks de resterende acculading alsook het laadniveau aangeeft met LED-verlichting.

BGA 56
Accubladblazer met geïntrigeerde accu
€ 249,-

Met de praktische handgedragen accu bladblazer BGA 56 van het STIHL COMPACT AccuSysteem verwijdert u bladeren, maaisel of vuil van uw grasperk, terrein of oprit. De perfect uitgebalanceerde BGA 56 is stil en eenvoudig te bedienen. De blaaspijp kan in de lengte versteld worden en past zich zo aan de gebruiker aan.

BGA 45
200 Benzinebladblazer
€ 399,-

Veelzijdig en toch compact? Dit lichte ruggedragen model heeft alles wat u nodig heeft: Stihlantivibratiesysteem, STIHL 2-MIX-motor, eenvoudige startlogica, vergrendbare gashendel met stopknop en draaggreep

Kettingzagen

MS 170 – 30 cm benzinekettingzaag
€ 199,- 

Instapmodel voor het zagen van brandhout. Deze benzinekettingzaag met zuinige STIHL 2-MIX-motor is net wat u zoekt.

MS 211 C-BE – 30 cm Benzinekettingzaag
€ 399,-

Benzinekettingzaag met eenvoudige start en praktische afstelling van de zaagketting zonder gereedschap. Uitermate geschikt om brandhout en houtconstructies mee te zagen.
Ook beschikbaar in 35 en 40 cm.

MS 251 – 35 cm  benzinekettingzaag
€ 499,-

Wie haardhout wil zagen in het bos, raden we deze sterke en compacte bezinekettingzaag met STIHL 2-MIX-motor met hoog vermogen aan.
Ook beschikbaar in 30 en 40 cm.

Hakselaars

VIKING GE 420 hakselaar 3000 WATT
€ 1.299,-

Zo comfortabel kunt u vandaag in een mum van tijd grote hoeveelheden materiaal verkleinen: de krachtige elektrische tuinhakselaar GE 420 met zijn nieuw ontwikkeld tweekamersysteem kunt u via twee gescheiden vulopeningen met zacht of hard hakselmateriaal vullen. Voor het grootst mogelijke arbeidscomfort zorgt de innovatieve “One Click/One Turn”-schakelaar die direct in de vergrendelschroef geïntegreerd is. Geïntegreerd gereedschap: het geïntegreerd gereedschap bij de VIKING hakselaars maakt professionele onderhoudswerkzaamheden aan de hakselaar op een snelle manier mogelijk, bijv. bij het verwisselen van de messen.

VIKING GE 250 S hakselaar 2500 WATT
€ 549,-

Sterke elektrische tuinhakselaar met een schuine vultrechter en een grote vulopening. Met een met folie afgedekte schakelaar en geluidgedempte messenring. Gepatenteerde snijtechniek Multi-Cut 150. Ideaal voor het verwerken van grote hoeveelheden tuinafval maar ook voor takken van struiken en dikke takken tot een diameter van 35 mm. Standaarduitrusting: elektromechanische veiligheidsvergrendeling, schakelaar met doorzichtig toetsenbord, Multi-Cut 150 en voorzien van een vultrechter (schuin).

VIKING GE 135 L
€ 399,-

Met een vermogen van 2.300 W., kan de stille elektrische hakselaar GE 135 L takken tot een diameter van 35 mm verwerken. Het verhakselde materiaal valt meteen in de geïntegreerde opvangbox van 60 liter.

Overig

0