STIHL Connected

Met STIHL connected heeft u op elk moment een uitgebreid overzicht van alle gebruikte machines, evenals hun onderhoudsstatus en beschikbaarheid. Zo kunt u uw machines en opdrachten optimaal coördineren om zo tot een hogere beschikbaarheid te komen, met minimale uitvaltijden. Hiermee geeft STIHL connected u nog meer mogelijkheden om te groeien.

STIHL Connected is een cloud gedreven systeem dat zowel uw hardware als software met elkaar verbindt. Met slimme functies en bijkomende diensten effent STIHL Connected de weg naar de digitale wereld. Het Systeem is opgebouwd uit de volgende vier modules:

 

STIHL Smart Connector

 

Wanneer de STIHL Smart Connector op een juiste manier op de machine bevestigd is, registreert de connector de bedrijfsuren van de machine. De gegevens worden opgeslagen en via Bluetooth naar de smartphone of tablet gestuurd wanneer deze binnen het bereik van de connector is.

STIHL App


De machinegegevens die in de STIHL app terechtkomen, worden dan via wifi of het mobiele gegevensnetwerk naar de STIHL cloud gestuurd. De nieuwe functies van de STIHL app bieden een tal van voordelen; zo maken ze onder andere het werken in de tuin eenvoudiger.

STIHL Cloud

De STIHL cloud is het centrale gegevensknooppunt van STIHL connected. Uiteraard zijn alle machinegegevens die ontvangen worden, onderworpen aan de voorschriften betreffende de gegevensbescherming en worden ze op een vertrouwelijke manier verwerkt en veilig opgeslagen.

STIHL connect pro portal

De machinegegevens die in de STIHL cloud bewaard worden zijn ten slotte in het STIHL connect pro portal toegankelijk voor de klant zodat de klant de gegevens kan analyseren en gebruiken.

 

STIHL Connected maakt het mogelijk om uw machines beheer tot het voglende niveau te tillen. Zowel, voor particuliere als professionele gebruikers biedt Connected van STIHL een uitkomst. Zie onderstaande overzicht voor alle voordelen op een rijtje:

Particuliere gebruiker
  • Gemakkelijker te werken in de tuin
  • Tips en informatie over onderhoud en verzorging
  • Het nauwe contact met de erkende STIHL dealer via de STIHL app
Professionele gebruiker

  • De kortere stilstand tijden van de machines
  • Het efficiënte vlootbeheer
  • De betrouwbare planning

Benieuwd naar wat STIHL Connected voor u kan beteken? Neem direct contact met ons op voor vakkundig advies op maat. Samen bekijken wij welke oplossing het meest geschikt voor u is.

0