Gebr. Bonenkamp heeft een uitgebreid programma aan producten die het totale groenonderhoud bestrijkt. Op het gebied van gespecialiseerde machines voor het onderhoud van golfcourses en sportvelden hebben wij de afgelopen jaren een goede naam opgebouwd.

We leveren gerenommeerde merken aan een uiteenlopende zakelijke klantengroep zoals hoveniersbedrijven, (groot)-groenvoorzieners, gemeenten en instellingen, aannemingsbedrijven in civiel- en cultuurtechniek, grond- weg & waterbouw, golfbanen, landbouw- en loonbedrijven, verhuurbedrijven, fruitteelt, maneges, sportverenigingen en kwekerijen.

Particulieren zijn daarnaast ook van harte welkom. Zowel in Tiel als in IJsselstein beschikken we over winkels waar we een groot deel van ons assortiment kunnen tonen en demonstreren.

Het vakkundige verkoopteam  van Gebr. Bonenkamp kent onze producten door en door. Daardoor kunnen we u uitstekend helpen bij de juiste keuze voor uw specifieke situatie. Daarom bezoeken we u indien gewenst op locatie zodat we u kunnen voorzien van een advies op maat.

Een vrijblijvende demonstratie op locatie is op verzoek mogelijk. Voor Gebr. Bonenkamp staat perfect advies en maatwerk op nummer 1.

 

Financieren op maat

Uiteraard is het mogelijk om uw nieuwe aankoop te financieren. Ook voor financieren geldt dat maatwerk voorop staat. U kunt kiezen uit verschillende varianten waarbij u moet denken aan looptijd, het bij te betalen bedrag en nog vele andere variabelen. Bij onze financieringen is ook een verzekering bijgesloten tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. Deze gaat in bij ontvangst van de machine en loopt tot het einde van het leasecontract. U betaalt dus nooit te lang en nooit te veel.  Onze verkopers adviseren u graag bij het afsluiten van een passende financiering.

0